Massages

Rust, ontspanning, energie en vitaliteit!

Veel mensen ervaren door het drukke leven dat zij leiden, regelmatig spanning en onrust. Zowel geestelijk als lichamelijk. Massages verminderen stress en lichamelijke klachten. Het draagt bij aan een beter welzijn.

Masseren is een vorm van contact maken. Door aanraking zul je je meer bewust worden van je eigen lichaam. Je maakt een dieper contact met jezelf. Het brengt je als het ware van je hoofd naar je gevoel. Hierdoor ontstaat een gevoel van rust en ontspanning. Je zult ervaren dat de energie weer gaat stromen, je soepeler kunt bewegen en je je vitaler gaat voelen. Wanneer je ontspannen bent, ben je beter in staat om emotionele en fysieke spanning los te laten en kom je beter in balans.

Een massage heeft een positief effect op de gezondheid. De aanmaak van de stoffen endorfine en oxytocine wordt gestimuleerd. Je voelt minder stress en het gevoel van geluk wordt verhoogd, de doorbloeding bevorderd en afvalstoffen verwijderd. Met als resultaat minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem. Meer effecten. Onder sommige omstandigheden is het raadzaam om geen massagebehandeling te ondergaan of sommige lichaamsdelen niet te behandelen. Overzicht van contra-indicaties.

Massages zijn geschikt voor iedereen die:
  • zichzelf een cadeautje wil geven
  • gewoon lekker wil ontspannen
  • zich (over)vermoeid voelt
  • onrustig is en veel piekert
  • stress ervaart
  • pijnlijke spieren ervaart
  • in contact met zichzelf wil komen

Klassiek

Basismassage voor soepele spieren, minder spierknopen, beter doorbloeding.

Haptisch

Energetische massage, gericht op voelen en in contact komen met je lichaam.

Ontspanning

Algemene lichaamsmassage ter bevordering van ontspanning

Deelmassage

Hoofd, nek- en schouders, rug, voeten, handen

Specifiek

Bindweefsel en fibromassage

Stoelmassage

Laagdrempelig, gekleed, zittend.. In de praktijk of op locatie.

Premium Argan olie

Ik werk o.a. met Premium Argan Massage Huidolie vermengd met amandelolie en verrijkt met essentiele oliën. De oliën die zijn toegevoegd zijn: Citris Snensis, Koriander, Kamille en Ceder en alle afkomstig uit Marokko. Door deze verrassende combinatie werkt de olie verzachtend en voedend voor de huid met een rustgevende werking. Deze olie is ook te koop in de praktijk of via mijn webshop. Daarnaast zijn er ook flesjes cosmetische 100% pure argan olie verkrijgbaar.

Voor meer informatie klik hier.