Nieuws en blogs

Om overbelastig van spieren en gewrichten te voorkomen is een goede (werk)houding van essentieel belang. Door je bewust te worden van je houding voorkom je pijnklachten. Check regelmatig hoe je zit en corrigeer jezelf voordat je pijn gaat voelen. Doe deze houdingcheck en voel het resultaat! Met dank aan triggerpointcoach.

Thu, 31 March Lees meer

Steeds meer onderzoeken onderstrepen de positieve effecten van groen op de gezondheid. Natuur vermindert stress en verkleint de kans op ziektes. Hoe komt dat?

Fri, 12 November Lees meer

De feestdagen komen er weer aan. Ben je op zoek naar een cadeautip? Geef eens een massagebon cadeau. Meer informatie vind je hier

Wed, 03 November Lees meer

Wat houdt dat precies in? Bij een eerste kennismakingsgesprek leg ik uit hoe ik werk en dan komt ook de term holisme of masseren vanuit de holistische visie ter sprake. De een spreekt dit aan en de ander helemaal niet maar over het algemeen is er wel een bepaalde herkenning en zet het mensen aan het denken. Wat is de dieperliggende reden van mijn behoefte aan een lichaamsmassage. Pijn, gespannen spieren? Of de oorzaak hiervan? Niet voor iedereen is de term holisme even duidelijk. Hieronder zal ik uitleggen wat de holistische visie met betrekking tot mijn massagebehandelingen betekent.

Mon, 01 November Lees meer