Massage en schilderen

"De kunst van het bewegen"

Een bijzondere combinatie waarbij bewegingen centraal staan. Wanneer je gemasseerd wordt komt er door aanraking en beweging, warmte en energie vrij. Je wordt soepeler en meer ontspannen. Zowel je lichaam als je geest. Massage doet wat met je, er ontstaat ruimte in je lijf en in je hoofd, je gaat je vrijer bewegen en je zintuigen worden geprikkeld. Je kunt je voorstellen dat wanneer je meer in contact bent met je gevoelsleven, jouw creativiteit in de schilderkunst meer ruimte krijgt.

Wil je dit zelf ervaren? Geef je dan op voor de kennismakingsworkshop; “massage en schilderen, de kunst van het bewegen”. Tijdens de workshop ontvang je een stoelmassage van Annemieke die ca. 25 minuten duurt. De massage wordt gegeven op een speciaal ontwikkelde stoel waarbij de nadruk ligt op rug, nek, schouders, armen en bekken. Voor en na de massage ga je aan de slag met intuïtief schilderen.

Bij Karin van den Elzen schilderkunst wordt regelmatig de workshop 'massage en schilderen, de kunst van het bewegen' georganiseerd. Een unieke manier om te ervaren hoe je je meer bewust kunt worden van je gevoelsleven en welk effect dat kan hebben op je creatieve expressie.

In een dagdeel van 3 uur zul je, van gediplomeerd, holistisch masseur Annemieke Drenth, een stoelmassage ontvangen van ca. 25 minuten en intuitief gaan schilderen. In het schilderen kun je wanneer je dit wenst begeleid worden. Wil je zelfstandig aan de slag, dan is dat ook mogelijk.

MELD JE AAN VIA BELLEN OF WHATS-APP:

Karin van den Elzen - 06 518 418 20 | Annemieke Drenth - 06 13 537 802

Flyer.png

Aankomende data

Iedere 1e maandagmiddag van de maand van 13.30 tot 17.00 uur en iedere laatste woensdagavond van de maand van 19.00 tot 22.30 uur.

Maandagmiddag:

3 oktober, 7 november, 5 december, 2 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april

Woensdagavond

26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari, 22 februari, 22 maart, 26 april

Zaterdagen en met een groep vanaf 3 personen, datum op aanvraag.

Locatie en kosten

't Atelierhuis, Karin van den Elzen, Gijzelsestraat 2, 5074 RD Biezenmortel.

Kosten voor de workshop bedragen 45,00 euro per persoon inclusief materiaal en stoelmassage.

Strippenkaart voor 3 keer 125 euro per persoon, 6 maanden geldig.

Cadeaubonnen verkrijgbaar.

Annemieke Drenth - Holistisch masseur

Karin van der Elzen - Kunstenares