Bewegen in de natuur geeft rust en helderheid!

Al wandelend in de natuur gebeurt er iets moois met mensen. Zie je eerst gehaastheid, snelle passen en het lichaam voorovergebogen, al snel verandert dat in vertraging en ontspanning. De natuur prikkelt je zintuigen, je hoort vogels fluiten, voelt de wind door je haren en je ruikt de geur van het bos. Dat helpt ons om los te komen van onze dagelijkse beslommeringen en er ontstaat ruimte om naar jezelf te kijken en te luisteren, voor liefdevolle compassie en om helderheid te krijgen in datgene waar je ten diepste naar verlangt.

Hoe ziet een coachingssessie eruit. Doe comfortabele schoenen aan waar je goed op kunt wandelen. We vertrekken vanuit de praktijk en lopen direct de natuur in. Tijdens de wandeling, zijn we afwisselend stil en in gesprek en doen we af een toe een oefening om in contact te komen met jezelf en helderheid te creëeren. Je kunt ervoor kiezen om een wandelcoachsessie van 1 of 2 uur te doen of te combineren met een massagebehandeling.

Wil je liever alleen wandelen, voorafgaand aan een massagebehandeling? Geef dit dan aan tijdens de boeking. Ik zorg dan dat je een mooie wandelroute toegestuurd krijgt.

Wandelen in de bossen rondom Biezenmortel.