Wat is mijn drijfveer in mijn werk

Ik raakte geïnspireerd en verrast door de mogelijkheden van transformatie en het gevoel van bevrijding die verschillende vormen van massages en aanraking teweeg kunnen brengen. Schoonheid en diepgang van verbinding met mensen en natuur heb ik ervaren tijdens mijn persoonlijke ontwikkeltraject in de afgelopen jaren.

Tantra, NLP, coaching, aansluiting bij een intuïtieve massagegroep en de keuze voor de opleiding tot holistisch massagetherapeut, hebben mijn leven op een bijzonder mooie manier verrijkt. Deze verrijking wil ik graag delen, om zo van betekenis te kunnen zijn voor anderen.

Na 30 jaar ervaren, leren en groeien in het bedrijfsleven. De veelzijdigheid van organisaties, functies en rollen beleefd te hebben, voel ik dat verschillende paden in mijn leven nu samenkomen.

Ik heb het verlangen om mensen te helpen ontdekken hoe je bewuster kunt leven en in te zien wat er werkelijk toe doet. Hoe je door dichter bij jezelf te zijn en een balans te vinden in de elementen, denken, voelen en doen, de regie krijgt over je eigen leven. Dit helpt om keuzes te maken die bij jou passen. Liefdevol leven vanuit passie, kracht en verbinding.

Visie Bigwell - jouw eigen krachtige, innerlijke bron!

Mijn overtuiging is dat ieder mens beschikt over een krachtige, innerlijk en natuurlijke bron, waarin zijn of haar diepste wijsheid te vinden is. Jouw bewuste en voelende ervaring. In het voelen vind je je persoonlijke waarheid en niet in het denken. De naam Bigwell is voor mij dan ook de vertaling voor deze overtuiging.

Annemieke Drenth